Waarom wandelen wij?

sldr_glockner-1024x299

In het digitale tijdperk dreigt de informatie-overload. Paradoxaal genoeg wordt samenwerken in de ‘informatiemaatschappij’ niet makkelijker, integendeel. Tijd om te ‘rebooten’ dus, in een omgeving zonder afleidende prikkels: in de natuur.

“Eén dag in de bergen en het is alsof ik al een week weg ben”– Robert, deelnemer Hohe Tauern

Ik geef je de tijd helemaal tot rust te komen. Zo relativeer je de problemen die je thuis of op het werk achtergelaten hebt, want wandelen zuivert je. Rust creëert openheid en openheid geeft ruimte en inzicht. En het mooie is: iedereen kan dit avontuur beleven! Meer over mijn aanpak lees je hier.

Programma of maatwerk?

Elke meerdaagse bergwandeltocht stel ik helemaal zelf samen. De routes en de accommodaties kennen we en een gediplomeerde wandelgids leidt de tocht, wanneer mogelijk ikzelf. Je kunt je gewoon inschrijven voor de trektochten met vaste vertrekdatum en voor de reizen naar Amerika, waarbij de groep nooit groter is dan 10 personen. Voor vriendengroepen en teams van professionals vanaf 6 personen organiseren we elke trektocht uit ons programma op maat. Voor de Alpen is september in elk geval de beste periode, voor Amerika juni en eind september tot begin november.

En waar wandelen we?

“Overal waar er bergen zijn” zou te makkelijk klinken. Ik voel mij helemaal thuis in het Stubaital, de Hohe Tauern, het Bregenzerwald (Oostenrijk) en in de Dolomieten (Noord-Italië) maar last but not least ook in het westen van Amerika, waar ik jaren gewoond en gewerkt heb.

Comments are closed.