Inschrijven wandelreis USA

Fijn dat u met mij mee wilt naar de Verenigde Staten! Via dit formulier kunt u zich inschrijven voor een van mijn wandelreizen daar.

“Natuurparken Rockies & Prairies” gaat naar South Dakota, Wyoming en Colorado, met o.a. Badlands, Yellowstone, Grand Teton en Rocky Mountain National Parks (30 mei-16 juni 2019, basisprijs € 2490)
“Natuurparken Southwest” gaat naar Colorado, Utah en Arizona met o.a. Rocky Mountain, Arches, Bryce, Capitol Reef, Grand Canyon National Parks en Monument Valley (25 sept.- 13 okt. 2019, basisprijs € 2545)

HT Wandelreizen handelt voor mij de administratie af voor deze reizen. Zo geniet u van de zekerheid van de SGR en het Garantiefonds. Daarom zijn er op deze reizen specifieke reisvoorwaarden van toepassing. U vindt ze hier. Na uw inschrijving krijgt u van mij de nodige informatie over wat u verder moet doen via de site van HT. HT kan op verzoek ook een vliegticket voor u boeken.

Tot gauw!

Jonathan Vandevoorde

Privacy: de hier ingevulde gegevens worden in alle vertrouwelijkheid behandeld en niet aan andere partijen doorgegeven, tenzij aan HT Wandelreizen om de hierboven genoemde reden.

 

Uw voornaam + naam (zoals in paspoort)

Voor welke wandelreis schrijft u zich in?

Uw email-adres

Uw telefoonnummer

Uw geboortedatum (dd-mm-jjjj)

Uw volledige adres

Hoeveel personen schrijft u in voor deze reis, inclusief uzelf? (verplicht)

Voornaam, naam (zoals in paspoort) en geboortedatum van de andere deelnemer(s)

[Alleen 'Rockies&Prairies'] Is de tent die u meeneemt groter dan 243x243 cm en slaapt u er alleen in? Dan moeten wij 110 euro extra in rekening brengen (i.v.m. beperkingen in Yellowstone). Graag aangeven (via HT wandelreizen kunt u een 2-persoonstent huren voor €25. Die is wel groter dan 243x243). Hieronder kunt u ook eventuele vragen hierover aan ons kwijt.

Bent u bereid delen van de reis ook zelf achter het stuur plaats te nemen? (u dient in het bezit te zijn van een Nederlands/Belgisch rijbewijs B)

Waar heeft u over deze wandelreis gehoord (facebook, Bergen Magazine, instagram, ...)?

Heeft u nog opmerkingen of vragen?