Inschrijven reizen USA

Fijn dat u met mij mee wilt naar het westen van Amerika! Via dit formulier kunt u zich meteen inschrijven voor de wandelreizen naar de Southwest en naar Californië-Oregon.
Voor de administratieve afhandeling van de Southwest-reis (mei ’24) werk ik samen met de organisatie HT Wandelreizen/Snow Leopard Adventures. Zo geniet u van de zekerheid van de SGR en het Garantiefonds. Daarom zijn er op deze reizen specifieke reisvoorwaarden van toepassing. U vindt ze hier. Na uw aanmelding krijgt u van mij de nodige informatie over de verdere inschrijvingsprocedure en ook de aanschaf van vliegtickets, mocht u dat willen.

Voor de wandelreis naar Californië-Oregon schrijft u zich rechtstreeks met dit formulier in.

Voor de workshop-fotoreis naar Arizona en Bryce Canyon in december werk ik samen met de organisatie NatureTalks en gebeurt de inschrijving exclusief via hun website. Heb je hierover vragen of interesse? Stuur mij a.u.b. een e-mail .

Jonathan Vandevoorde

Privacyverklaring: de hier ingevulde gegevens worden in alle vertrouwelijkheid behandeld en niet aan andere partijen doorgegeven, tenzij aan HT Wandelreizen.

 

  Uw voornaam + naam (zoals in paspoort)

  Voor welke reis schrijft u zich in?

  Uw email-adres

  Uw telefoonnummer (zonder spaties)

  Uw geboortedatum (dd-mm-jjjj)

  Uw volledige adres

  Hoeveel personen schrijft u in voor deze reis, inclusief uzelf? (verplicht)

  Voornaam, naam (zoals in paspoort) en geboortedatum van de andere deelnemer(s)

  Bent u bereid delen van de reis ook zelf achter het stuur plaats te nemen? (u dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B)

  Waar heeft u over deze wandelreis gehoord (facebook, tijdschrift, instagram, ...)?

  Heeft u nog opmerkingen of vragen?