Inschrijven wandelreizen USA

Fijn dat u met mij mee wilt wandelen in het Westen van Amerika! Via dit formulier kunt u zich inschrijven voor een van mijn wandelreizen daar.

“Natuurparken Southwest” gaat naar Colorado, Utah en Arizona met o.a. Rocky Mountain, Arches, Bryce, Capitol Reef, Grand Canyon National Parks en Monument Valley (29 sept.- 17 okt. 2021)

“Natuurparken Californië en Oregon” gaat naar het noorden van Californië en Zuid-Oregon, met o.a. de redwoods, Crater Lake, Lassen Volcanic en Yosemite National Parks (3-19 sept. 2021)

HT Wandelreizen handelt voor mij de administratie af voor deze reizen. Zo geniet u van de zekerheid van de SGR en het Garantiefonds. Daarom zijn er op deze reizen specifieke reisvoorwaarden van toepassing. U vindt ze hier. Na uw inschrijving krijgt u van mij de nodige informatie over verdere inschrijving via HT Wandelreizen. HT kan op verzoek ook een vliegticket voor u boeken.

Tot gauw!

Jonathan Vandevoorde

Privacy: de hier ingevulde gegevens worden in alle vertrouwelijkheid behandeld en niet aan andere partijen doorgegeven, tenzij aan HT Wandelreizen.

 

Uw voornaam + naam (zoals in paspoort)

Voor welke wandelreis schrijft u zich in?

Uw email-adres

Uw telefoonnummer (zonder spaties)

Uw geboortedatum (dd-mm-jjjj)

Uw volledige adres

Hoeveel personen schrijft u in voor deze reis, inclusief uzelf? (verplicht)

Voornaam, naam (zoals in paspoort) en geboortedatum van de andere deelnemer(s)

Bent u bereid delen van de reis ook zelf achter het stuur plaats te nemen? (u dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands/Belgisch rijbewijs B)

Waar heeft u over deze wandelreis gehoord (facebook, tijdschrift, instagram, ...)?

Heeft u nog opmerkingen of vragen?