Wandelreis Californië & Oregon

Crater Lake, Oregon
4 – 20 sept. 2021. Indrukwekkende 17-daagse hotelwandelreis vanuit San Francisco naar de nationale parken in het groene, onbekende noorden van Californië en het ruige zuiden van Oregon.

Ten noorden van San Francisco wacht ons in het onbekende noorden van Californië de indrukwekkendste natuur van de staat: Redwoods National Park, Lassen Volcanic N.P., Lake Tahoe en, net over de grens in Oregon, het oogverblindend mooie Crater Lake N.P. Het gebied is een uniek stukje Amerikaanse Westen waar niet zo veel buitenlandse toeristen naartoe reizen. We sluiten deze afwisselende rondreis af met twee schitterende bergwandeldagen in Yosemite National Park, waar we in het hart van de Valley zelf overnachten, en een verblijf in San Francisco, zonder twijfel een van de mooiste steden van Noord-Amerika.

Hier gaan we wandelen:

  • Langs de beschermde kliffenkust ten noorden van San Francisco
  • Tussen de hoogste bomen op aarde in Prairie Creek Redwoods State Park – zie VLOG
  • Aan het blauwste en meest fotogenieke kratermeer van Noord-Amerika: Crater Lake National Park
  • In het onwaarschijnlijk kleurrijke, vulkanische landschap van Lassen Volcanic National Park
  • In de granieten bergen van de Desolation Wilderness boven Lake Tahoe
  • In Yosemite national park.

Onderweg bezoeken we ook nog prachtige bezienswaardigheden zoals Mono Lake en Burney Falls.

In de natuurparken hebben we een volledige dag of soms meer ter beschikking om te wandelen. In Yosemite en Crater Lake national parks overnachten we zelfs in de parken zelf.

Meer weten over het programma ? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Corona-proof inschrijven?  Dit kan hier.

Waarom Mild Adventures?

U bent met nooit meer dan 10 deelnemers op pad. En Jonathan komt al bijna 30 jaar in het gebied en kent de parken en de bewoners door en door. Hij heeft de accommodaties, van eenvoudige hotels tot log cabins, zelf geselecteerd op basis van hun ligging, faciliteiten en prijs/kwaliteitverhouding. Dank zij zijn contacten in de V.S. heeft hij ze ook kunnen reserveren tegen erg gunstige voorwaarden. Kortom: een onvergetelijke belevenis gegarandeerd!

 

 

Comments are closed.