Wandelreis Californië & Oregon

Crater Lake, Oregon
28 aug. – 13 sept. 2020. Indrukwekkende 17-daagse hotelwandelreis vanuit San Francisco naar de natuurparken in het ruige, onbekende Noorden van Californië en wild Zuid-Oregon.

Ten noorden van San Francisco wacht in het onbekende Californië indrukwekkendste natuur op de wandelaar: Redwoods National Park, Lassen Volcanic N.P., Lake Tahoe en, net over de grens in Oregon, het oogverblindend mooie Crater Lake N.P. Het gebied is een uniek stukje Amerikaanse Westen dat niet veel buitenlandse toeristen kennen. We sluiten deze afwisselende rondreis af met twee schitterende wandeldagen in Yosemite National Park, waar we in de Valley zelf overnachten, en een verblijf in San Francisco, zonder twijfel een van de mooiste en meest ‘wandelbare’ steden van Noord-Amerika.

Hier gaan we wandelen:

  • Langs de beschermde kliffenkust ten noorden van San Francisco
  • Tussen de hoogste bomen op aarde in Prairie Creek Redwoods State Park – zie VLOG
  • Aan het blauwste en meest fotogenieke kratermeer van Noord-Amerika: Crater Lake National Park
  • In het onwaarschijnlijk kleurrijke, vulkanische landschap van Lassen Volcanic National Park
  • In de granieten bergen van de Desolation Wilderness boven Lake Tahoe
  • In en boven het wereldberoemde Yosemite Valley

In de meeste parken hebben we een volledige dag en soms zelfs meer ter beschikking om te wandelen. En wilt u het eens een middagje rustiger aan doen, dan kan dat uiteraard ook.

Meer weten over het programma ? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Inschrijven?  Dit kan hier.

Waarom Mild Adventures?

U bent met nooit meer dan 10 deelnemers op pad. En Jonathan komt al bijna 30 jaar in het gebied en kent de parken en de bewoners door en door. Hij heeft de accommodaties, van eenvoudige hotels tot log cabins, zelf geselecteerd op basis van hun ligging, faciliteiten en prijs/kwaliteitverhouding. Dank zij zijn contacten in de V.S. heeft hij ze ook kunnen reserveren tegen erg gunstige voorwaarden. Kortom: een onvergetelijke belevenis gegarandeerd!

 

 

Comments are closed.