Waarom wandelen wij?

SLDR_057

In het digitale tijdperk dreigt de informatie-overload. Paradoxaal genoeg wordt samenwerken in de ‘informatiemaatschappij’ niet makkelijker, integendeel. Tijd om te ‘rebooten’ in een omgeving zonder afleidende prikkels: in de natuur.

“Eén dag in de bergen en het is alsof ik al een week weg ben”– Robert, deelnemer Hohe Tauern

Mild Adventures geeft je de tijd helemaal tot rust te komen. Zo relativeer je de problemen die je thuis of op het werk achtergelaten hebt. Bergwandelen zuivert je. Rust creëert openheid en openheid schept ruimte waardoor beslissingen gemakkelijker genomen worden. En het mooie is: iedereen kan dit avontuur beleven! Meer over onze aanpak lees je hier.

Programma of maatwerk?

Elke meerdaagse bergwandeltocht stellen we helemaal zelf samen. De routes en de accommodaties kennen we en een gediplomeerde wandelgids leidt de tocht. Iedereen kan als individu inschrijven aan de reis naar Amerika (vaste vertrekdatum), waarbij de groep nooit groter is dan 10 personen. Voor geïnteresseerde vriendengroepen en teams van professionals organiseren we elke trektocht uit ons programma op maat. Voor de Alpen is september de beste periode.

En waar wandelen we?

“Overal waar er bergen zijn” zou te makkelijk klinken. We voelen ons wel helemaal thuis in het Stubaital, de Hohe Tauern en het Bregenzerwald (Oostenrijk), in de Walliser Alpen (Zwitserland), de Dolomieten (Noord-Italië) maar last but not least ook in Amerika, waar Jonathan Vandevoorde jaren gewoond en gewerkt heeft.

Comments are closed.