Waarom Mild Adventures

Mild Adventures brengt leidinggevenden en groepen dichter bij elkaar in een inspirerende natuur, ver weg van de stress van alledag. We trekken drie dagen lang door de mooiste en meest onherbergzame gebieden van de Alpen. Zodat we elkaar beter leren kennen en de mentale rust terugvinden om tot beter leiderschap te komen.

Digitale overload

doedit

Er komt er via de digitale snelweg zoveel informatie op ons af dat overzicht en langetermijnvisie het al te vaak moeten afleggen tegen ad hoc beslissingen en acties. We willen controle houden op alles en toch is besluiteloosheid troef. Stress is een deel van ons alledaagse leven geworden, al weten we dat dat eigenlijk niet zo hoeft te zijn. Afstand nemen, relativeren, overzicht, inzicht: daar krijgen we geen ruimte voor. Of nemen we die misschien niet?

Samen anders

Als management of bestuur heb je het met het klassieke teambuilding uitje of de dure managementworkshops in een onpersoonlijk congreshotel misschien gehad. Ook omdat het uiteindelijke rendement vaak te wensen overlaat. U wilt dat uw teamleden elkaar gewoon als mensen leren kennen zodat wederzijds respect, openheid en inzicht de besluitvorming regeren. Stop met polderen en trek enkele dagen de wilde natuur in.

Reboot jezelf

herfstrustMild Adventures neemt jou en je collega’s mee op een driedaagse trektocht te voet door de meest ongerepte natuur van de Alpen, ver weg van de beschaving. Het samen op weg zijn in een natuur zonder afleidende prikkels, daarbij gebruikmakend van basale accommodatie in berghutten, werpt ons terug op onszelf. De continue fysieke inspanning maakt hormonen in ons lichaam los die stress verdrijven en de geest – letterlijk – verscherpen. Het inzicht komt vanzelf. Zo geeft de intense beleving van de overweldigende bergnatuur ruimte in het hoofd om na te denken en eerlijk te praten over de essentie van samenwerking en leiderschap, het fundament van uw organisatie.

Uiteraard biedt Mild Adventures haar formule ook aan voor verenigingen en groepen die gewoon op een bijzondere en originele manier met elkaar in de natuur onderweg willen zijn. De perfecte teambuilding. Op deze pagina leest u alles over onze unieke formule.